O společnosti

Hnilička Transport působí úspěšně v oblasti nákladní kamionové přepravy již více než 20 let.

Společnost Hnilička Transport nabízí dlouholeté zkušenosti v přepravě zásilek, materiálu, strojů, techniky, vozidel a odtahy a vyprošťování nákladních vozidel, a to nejen na území České republiky.

V nákladní dopravě podnikáme již od roku 2000. Díky dlouholetému působení na trhu jsme se stali stabilní firmou, která se neustále modernizuje. Dokázali jsme postavit kanceláře, dílnu pro údržbu nákladních vozidel, osvětlené a zabezpečené parkoviště a skladovací prostory na pozemcích, které vlastníme.

K naší činnosti patří odtahy a vyprošťování, a to hlavně na území České republiky. Vlastníme speciální nástavbu OMARS 120T se dvěma teleskopickými výsuvy, kterou jsme si nechali vyrobit na zakázku. Tato nástavba je unikátní díky svému velkému dosahu vyprošťovacího ramene. V ČR jsou vyrobeny pouze dvě vozidla tohoto druhu.

Pravidelně nakupujeme nová vozidla, která splňují všechna stanovená ekologická kritéria. V současné době máme ve vozovém parku tahače VOLVO, podvalník Noteboom, který je určen pro přepravu nadměrných nákladů, vysokozdvižné vozíky, teleskopický manipulátor Manitou, odtahový a vyprošťovací speciál a techniku určenou na nakladku a vykládku od 500 kg až do 30 tun. Aktuálně používáme pouze plachtové návěsy Schwarzmüller a tahače VOLVO FH 13, které splňují ty nejnáročnější ekologické požadavky EURO 5 a 6.

Odborní zaměstnanci a profesionální řidiči prochází pravidelným proškolováním. Dodržujeme všechny platné zákony a normy. Naše společnost, zaměstnanci i přepravované zásilky jsou ze zákona pojištěny.

Hlavní prioritou jsou pro nás spokojení zákazníci, kterým garantujeme bezpečnou přepravu zásilek. Jsme zkušení a spolehliví.